HyperX Cloud Revolver S ute nå!

Alle som nesten en vet at jeg er stor fan av HyperX og har opp igjennom årenes som gamer brukt en del HyperX gamingutstyr. Produktene holder meget høy kvalitet og har stor brukergrensesnitt. Derfor er jeg stolt over å kunne presentere et helt nytt gaming headset som i dag ble lansert. Headsetet heter Cloud Revolver S og som det aller første fra HyperX så har det plug’n’play dolby surround 7.1 audio teknologi. Som om ikke det er nok så stiller Cloud S Revolver med avansert USB lydkontrollboks med DSP lydkort samt en bredere hodebøyle og mykere signaturstoff i hodeklokkene som gjør det hele til en meget behagelig opplevelse.
 

HyperX har også sørget for å stappe inn en studiolignende lydscene som gjør at du kan høre ting enda lengre unna i spill. Dette er spesielt genialt om du f.eks. spiller spill som Battlefield 1, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch eller Far Cry Primal hvor det er viktig å kunne høre fienden eller udyret som lusker rundt deg. Da er det enklere å kunne lokalisere fienden slik at du kan slå til før fienden gjør det.
 


 

Stålrammen i headsetet sørger for at det er slitesterkt i tillegg til at Cloud Revolver S har nestegenerasjon 50mm “høytalere” som pumper ut herlig krisp lyd. I tillegg så har headsetet en avansert støyreduserende mikrofon som sertifisert av TeamSpeak og Discord. Gaming headsetet fra HyperX passer til PC, PS4, PS4 Pro og enheter med USB audio støtte, stereo kompatibel via 3.5mm (4 pole) plugg med Xbox One1,  Xbox One S1, Mac, PC, PS4, PS4 Pro, mobile enheter samt VR2 og VR3.
 

nå er det bare å glede seg til å motta sin utgave av dette herlige gaming headsetet fra HyperX som ble lansert i dag og ligger fra rundt 1400 kroner og oppover
 

Har du hørt om HyperX og bruker du et gamingprodukt fra HyperX når du spiller? 
 

#hyperx #hyperxcloudrevolvers #gamingutstyr #spill #gaming #games #game #gamer

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top