Speedlink med gamingstoler

skal jeg være dønn ærlig med deg, men kan innrømme at det er en god stund siden jeg har skrevet noe om Speedlink eller teste noe fra denne produsenten som har mange, mange års erfaring med gamingprodukter. Speedlink har mange gode produkter og som jeg har hatt gleden av å følge siden jeg i grunnen begynte i spillbransjen.
 

Speedlink har fokusert mye på gamingprodukter til konsollmarkedet, men også til PC. Nå i de siste par årene har PC-markedet eksplodert spesielt med tanke på at youtube og sist men ikke minst streaming har blitt noe alle driver med om dagen. Derfor har faktisk PCen og salget av PCutstyr tatt seg betraktelig opp. Dette er det mange som også har oppdaget og pøser på med nytt utstyr til PC-gamingen. 
 

Om ikke lenge får jeg gleden av å kunne sitte i en Regger gamingstol fra Speedlink og i denne forbindelse tenkte jeg å presentere denne litt på forhånd. Dette er en gamingstol som ser meget behagelig ut og som nå kommer i tre forskjellige farger. Å sitte behagelig når du spiller er veldig viktig. Selv har jeg hatt forskjellige kvalitet på stolen jeg har sittet på og gleder meg sykt mye til å snart kunne sitte i en gamingstol fra Speedlink.
 

Akkurat nå sitter jeg i en “kontorstol” fra Jysk som slettes ikke kan sammenlignes med gamingstolen Regger fra Speedlink så da kan du skjønne litt hvorfor jeg gleder meg sykt mye til denne stolen en vakker dag dukker opp her hos meg. Det skal bli så godt å kunne sitte behagelig å game. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg.
 

Her er forresten litt mer info om Regger gamingstol fra Speedlink:
–        Gaming optimised desk chair
–        Full height adjustment
–        High backrest with adjustable tilt (90-160°)
–        Height-adjustable armrests
–        Two removable cushions for neck and lumbar support
–        Synthetic leather covering
–        Five floor-friendly casters
–        Four cutting-edge colour schemes

 

Om ikke dette ser bra ut så vet ikke jeg. I alle fall, dere vil få vite mer om mine opplevelser av Regger gamingstolen fra Speedlink etter hvert og jeg gleder meg sykt mye til det. 
 

Hva sitter du i når du gamer? Gamingstol, godt brukt kontorstol (som meg), i sofaen eller spiller du får det meste i fra sengen?
 


 

#gamingutstyr #gamingstol #speedlink #gamer #gaming #game #games #spill

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg