Ny nabo!

 

I disse tider er det fort at naboene kan bli mange. Naboene kan til tider bli veldig innpåslitne og nærgående. Noen av de nye naboene har en agenda hvor målet er å overleve. Mange liker slettes ikke de nye naboene og får frysninger bare av å se på dem. Selv liker jeg de nye naboene til en viss grad godt spesielt når jeg vet hva de har mulighet til å gjøre. 

 

De nye naboene henger og dingler rundt omkring. De fanger småkryp, fluer samt andre nærgående insekter. Er det noe vi virkelig kan se en del av på denne tiden av året så er det edderkopper. Jeg har aldri vært redd edderkopper uansett størrelser. Selvsagt, jeg er ikke fan av å få disse krypdyrene f.eks. oppe i senga, men der de nå henger så fint utenfor inngangsdøra så får de henge for mitt sitt vedkommende. De har en agenda og de hjelper til med å holde litt kontroll på insekter. 

 

Selv inne i huset er jeg litt an av å ha edderkopper. De rensker opp og tar seg av insekter i forskjellige størrelser. Om jeg ser en edderkopp så lar jeg den være, men skulle den bli for nærgående så prøver jeg å fange den for så å slippe den på utsiden av huset. Viktig med naturlig mangfold i dyre- og insektriket. 

 

Hva synes du om disse herlige insektene? Klasker du dem til døde så fort du ser dem eller prøver dere å leve i god harmoni sammen? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top