Ny nabo!

 

I disse tider er det fort at naboene kan bli mange. Naboene kan til tider bli veldig innpåslitne og nærgående. Noen av de nye naboene har en agenda hvor målet er å overleve. Mange liker slettes ikke de nye naboene og får frysninger bare av å se på dem. Selv liker jeg de nye naboene til en viss grad godt spesielt når jeg vet hva de har mulighet til å gjøre. 

 

De nye naboene henger og dingler rundt omkring. De fanger småkryp, fluer samt andre nærgående insekter. Er det noe vi virkelig kan se en del av på denne tiden av året så er det edderkopper. Jeg har aldri vært redd edderkopper uansett størrelser. Selvsagt, jeg er ikke fan av å få disse krypdyrene f.eks. oppe i senga, men der de nå henger så fint utenfor inngangsdøra så får de henge for mitt sitt vedkommende. De har en agenda og de hjelper til med å holde litt kontroll på insekter. 

 

Selv inne i huset er jeg litt an av å ha edderkopper. De rensker opp og tar seg av insekter i forskjellige størrelser. Om jeg ser en edderkopp så lar jeg den være, men skulle den bli for nærgående så prøver jeg å fange den for så å slippe den på utsiden av huset. Viktig med naturlig mangfold i dyre- og insektriket. 

 

Hva synes du om disse herlige insektene? Klasker du dem til døde så fort du ser dem eller prøver dere å leve i god harmoni sammen? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg