Fyflate for en start!

Vet dere hva? Jeg er helt slått ut og kan ikke få sagt hvor mye jeg digger det. I går var jeg så heldig å få tak på en kode til Rise of the Tomb Raider til PC og jeg har brukt kvelden i går til å spille. For et spill, for en grafikk, for en stemning. Makan til herlig spill skal man lete lenge etter. Det er rett og slett helt sykt bra. Selv om jeg er veeeldig tidlig i spillet så elsker jeg det og gleder meg stort til å fortsette. 

Her er forresten første klipp av min spillopplevelse med Rise of the Tomb Raider; 

#riseofthetombraider #squareenix #tombraider #laracroft #spillpappa #youtuber #spillmagasinet #spmgno #spmg 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Fyflate for en start!

  1. Kjenner jeg er sykt sjalu nå! Skulle ønske jeg hadde en Xbox eller PC nå, Lara Croft spilte en stor rolle i min barndom! Kos deg masse med spillet 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top