American Truck Simulator – ny spillserie hos SpillPappa!

Endelig er dagen her og jeg får lov til å publisere gameplay fra det kommende og etterlengtede American Truck Simulator som lanseres den 3. februar. Frem til lansering vil jeg hver dag publisere et gameplay fra spillet og hvor dere får se hvordan spillet blir. På en måte blir dette en form for preview i og med at spillet ikke er lansert. 

American Truck Simulator tar deg med til vestlige USA og hvor to stater er tilgjengelige fra start. Det vil si California og Nevada. Etter hvert tilkommer stadig flere og flere stater og hvor du får oppleve det USA har å by på av landemerker, byer, tettsteder og sist men ikke minst veisystemet. Som du kan se så er grafikken fargesprakende og detaljert noe som gjør at jeg koser meg ekstra godt. 

Selv om en del er likt Euro Truck Simulator 2, så er det også nye ting med i spillet og en av disse nye tingene vil du oppleve i videoene som jeg legger opp etter hvert. 

Om du er interessert i slike spill, så anbefaler jeg det å holde følge med min youtube-kanal, for her blir det en god del American Truck Simulator i den kommende tiden. 

Håper du liker videoene og blir superhappy om du begynner å abonnere på kanalen min.
 

Her er klippene i tur og orden; 

 

KNhPPgt1kF4

 

NZ2IfYlJcj8

#americantrucksimulator #scssoftware #eurotrucksimulator2 #pcgame #preview #gameplay #spillpappa #youtuber #spillmagasinet #spmgno #spmg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg