Hjelp meg å velge!

Da vil jeg ønske deg velkommen til et nytt prosjekt. Dette prosjektet tror jeg kan bli meget bra og hvor jeg kommer til å sette av en god del tid til. Jeg håper nå du har mulighet til å hjelpe meg å velge kart. Valget står mellom tre kart i det herlige spillet Cities Skylines. Det er helt vidt forskjellige kart med unike muligheter hver for seg.
 

Kartene står mellom Viosen (fra der jeg bor), et tropisk kart og til slutt et vinterkart. Alle kartene er utfordrende og jeg gleder meg til å se hva dere vil jeg skal begynne å spille. Skriv i kommentarfeltet i traileren hvilket kart. Da blir jeg glad. 

Så her er klippet hvor jeg presenterer kartene for deg og håper du vil hjelpe meg å velge. 

#citiesskylines #dittvalg #map #colossalorder #paradoxinteractive #pcgame #bybyggespill #youtuber #spillpappa #spillmagasinet #spmgno #spmg 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

5 thoughts on “Hjelp meg å velge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top