Det var tider det…

I 2010 fikk jeg og mange tusener andre oppleve noe stort på Steinkjermartnan. For det året, gjennom massiv jobbing sommerferien klarte jeg sammen med flere samarbeidspartnere å få oppover den legendariske Il Tempo Gigante til Steinkjer. Å treffe Remo Caprino var en meget artig opplevelse. Alle i familien min var opp i skyene av å se, høre og møte Remo med Il Tempo Gigante. En slik opplevelse lever man veldig lenge på og noe som jeg garantert ikke kommer til å glemme med det første. 

da jeg oppdaget Mario Caprino hadde lagt ut et klipp fra Bislett Games og hvor Il Tempo Gigante med Remo bak rattet kom kjørende med Usain Bolt (verdens raskeste løpet), så gikk tankene mine tilbake til Steinkjermartnan og da jeg fikk oppleve Il Tempo Gigante på nært hold. Ellers kan jeg også skryte av Remo Caprino som er en veldig jordnær mann og som defintivt tar veldig godt vare på Caprino-arven slik at flere generasjoner får oppleve dette store norske “eventyret”.

T-A.no skrev om en råtass på Steinkjermartnan!

Har du opplevd Ill Tempo Gigante før og hva er ditt forhold til Caprino-universet. Har du opplevd noe du sent vil glemme?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg