I’m poking you!

Jeg var vel kanskje ikke den første til å kaste meg innpå Facebook, men fant fort ut at dette kom til å bli et innholdsrik sosialt medie som ville gjøre at jeg holdt kontakten med mange av mine venner. I dag har jeg over 2200 Facebook-venner og synes det er kjempeflott og ønsker selvsagt flere venner. Jeg kan se mange flotte bilder, lese om mine venners opplevelser og det er moro. Alltid artig å se hva andre driver med. Med så mange venner, er det også mange som kontakter meg om det er noe og jeg hjelper så godt jeg kan. Alt fra spørsmål om barnespill, spørsmål om Gamereactor, konsoller, musikk, data – rettere sagt alt mellom himmel og jord. Artig er det i alle fall. 

For et par år siden startet jeg opp en poke-krig med flere av mine Facebook-venner og siden da har vi holdt på. I dag har jeg rundt 30 personer som jeg poke-kriger med og hittil har jeg ikke “med vilje” tapt en eneste poke-krig og målet mitt er å ikke tape, uansett. 

Bruker du Facebook slavisk og hvor mange venner har du på dette sosiale mediet? Poker du andre? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

6 thoughts on “I’m poking you!

  1. Face er jeg på daglig både jeg og bloggen min ja er jo meg begge to thi hi
    Har slettet veldig mange mistet oversokten så sitter vel igjen med noe sånn som 280 venner eller noe 🙂
    Poke nei det vet jeg vel egentlig ikke hva er 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top