Vold i hjemmet!

Dessverre som med mye annet skjer det vold i hjemmene og hvor det “som oftest” går utover kvinnene. Selv synes jeg dette er veldig trist at det skjer og et viktig tema å ta opp. Derfor roser jeg gjengen i Kolibiri media som sammen med artisten Cesca setter søkelyset på vold i hjemmet med denne musikkvideoen som faktisk ga meg frysning. Låten er også nydelig og som for øyeblikket spilles titt og ofte her på kontoret mitt. Visste du forresten at musikkvideoen er filmet i Reigmentsboligen, Fylkesmannsgården og det gamle kraftverket til NTE på Byafossen Steinkjer? Tar av meg hatten for videoen og Cesca og temaet som de tar opp med denne musikkvideoen.

Les mer om dette på T-A.no.

Det ser ut til at musikkvideoen på youtube ikke fungerer, men klikk deg inn på linken til T-A.no og se videoen der. Så får vi håpe låten kommer opp på youtube etter hvert. La til videoen fra T-A.No men fikk den ikke i rett størrelse…

Hva synes du?  

 

2 kommentarer
  1. Jeg synes det er bra at det settes fokus på vold i hjemmet, både fysisk og psykisk. Barn som ser at mor eller far blir utsatt for vold, opplever selv vold og kan gi alvorlige og uante konsekvenser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg