Bottoms up…

Har du hørt om Brantley Gilbert? Ikke jeg heller, men spørs om jeg skal begynne å følge litt mer med på hva han foretar seg i tiden fremover. For dette var da ganske så bra og for øyeblikket ligger låten hans “Bottoms Up” på en 34. plass på den amerikanske Billboard-listen. En låt som jeg selv synes er fin og som spilles titt og ofte på kontoret mitt. Faktisk, jobber jeg best med musikk og spesielt når det er snakk om bra musikk i følge mine ører. Selvsagt, hver sin smak. 

Musikk er litt som livet mitt og hører på mye forskjellig. Har alltid likt mye forskjellige sjangere innen musikk og spesielt etter tiden som DJ har jeg likt veldig mye forskjellig. 

Hva synes du om låten? Hvilken sjanger musikk liker du?

#brantleygilbert #billboard #hit #music #country #usa #top #musikk #hitliste

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

4 thoughts on “Bottoms up…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top