Kvalitetstid med barna!

Mario Kart 8 til Wii U er et meget populært spill her hos familien Sandnes. Er det noe jeg elsker så er det å spille Mario Kart 8 sammen med barna. For det første, i dette klippet fra Gammerns gamerkanal hadde jeg utrolig flaks. Om det var på grunn av kameraet vet jeg ikke, men mens kameraet filmet, klarte jeg meg godt, men dette er slettes ikke tilfelle de fleste ganger vi spiller. Stort sett er det jeg som blir knust av barna. Det beste med denne spillingen sammen med barna er at de koser seg og bare det å se at de gjøre det, er gull verdt for meg. 

Derfor oppfordrer jeg flere foreldre til å være med og spille sammen med barna. Selv om dere har det travelt, så bruk en liten stund en (flere ganger) gang i uken til denne kvalitetstiden. Spill er noe som opptar alle i dag og spesielt barna. Om du viser interesse så vil kontakten mellom deg som mamma eller pappa bli enda bedre. Jo mer tillit du får til barna jo enklere blir det å kjøre sunn spilling i familien hvor grenser og rammer settes. 

Å spille sammen med barna gir meg utrolig mye og jeg vet at barna setter stor pris på det. I tiden fremover vil jeg på Gammerns gamerkanal legge opp flere klipp fra kvalitetstiden vår fremfor skjermen og du vil få se hvor moro vi har det. 

Foreldre, spill sammen med barna og se de blomstre og ha det utrolig moro sammen med dere. 

#nintendo #wiiu #mariokart8 #mariokart #mk8 #familiespill #familygaming #familyfun #familiemoro #spillersunt #spill #videogame #gamer #ilovegaming #gaming #pcgamer #consolegamer #konsollgamer #sunnspilling #healthygaming 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg