Springvalley, my kind of city!

Dere har sikkert fått med dere gammerns gamerkanal nå, men et nytt klipp er lagt opp og denne gangen presenterer jeg byen min Springvalley hvor dere får se den fra nært hold. Jeg bruker mye tid på spillet Cities Skylines som jeg synes er kongebra. Et godt bybyggespill som jeg anbefaler alle og enhver. 

Her er noen bilder pluss et klipp fra Youtube-kanalen min helt nederst. 

Velbekomme!

#citiesskylines #colossalorder #paradoxinteractive #paradox #pcgame #pcgamer #pcspill #pc #gaming #gamer #ilovegaming #bybyggespill #citybuilder #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Springvalley, my kind of city!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top