Lansering av det spennende Little Nightmares II

 

Nå er det ikke lenge igjen til et av vårens mest spennende, bokstavelig talt lanseres. Spillet har vært i fokus for meg siden det ble annonsert. Som “vanlig” er det en svensk utvikler som står bak spillet. Utvikleren heter Tarsier Studios og som også utviklet det første spillet i serien. I morgen, 11. februar lanseres Little Nightmares II til diverse konsoller, PC og Google Stadia. Allerede har det begynt å tikke inn gode kritikker og et spill som leverer til det ytterste.

 

 

Little Nightmares II ser meget spennende ut og et spill som jeg tror vil selge godt. Spesielt om det følger det første spillets fotspor. Det har hittil solgt hele tre millioner eksemplarer noe som er meget bra. Kan ikke kimse av det og som tilsier at potensialet for oppfølgeren så til de grader er til stede. Jeg har i alle fall troen for at Little Nightmares II kommer til å selge like mye om ikke mer, spesielt etter den hittil gode mottakelsen spillet har fått. 

 

 

Uansett, om ikke lenge håper jeg du kan lese en omtale av spillet her. Ikke annet enn å glede seg for et spill som setter deg i spenning fra første sekund. Okkult, spennende, utfordrende er noe av det du kan nyte i Little Nightmares II. 

Noen andre som gleder seg til spillet lanseres? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg