Lansering av det spennende Little Nightmares II

 

Nå er det ikke lenge igjen til et av vårens mest spennende, bokstavelig talt lanseres. Spillet har vært i fokus for meg siden det ble annonsert. Som “vanlig” er det en svensk utvikler som står bak spillet. Utvikleren heter Tarsier Studios og som også utviklet det første spillet i serien. I morgen, 11. februar lanseres Little Nightmares II til diverse konsoller, PC og Google Stadia. Allerede har det begynt å tikke inn gode kritikker og et spill som leverer til det ytterste.

 

 

Little Nightmares II ser meget spennende ut og et spill som jeg tror vil selge godt. Spesielt om det følger det første spillets fotspor. Det har hittil solgt hele tre millioner eksemplarer noe som er meget bra. Kan ikke kimse av det og som tilsier at potensialet for oppfølgeren så til de grader er til stede. Jeg har i alle fall troen for at Little Nightmares II kommer til å selge like mye om ikke mer, spesielt etter den hittil gode mottakelsen spillet har fått. 

 

 

Uansett, om ikke lenge håper jeg du kan lese en omtale av spillet her. Ikke annet enn å glede seg for et spill som setter deg i spenning fra første sekund. Okkult, spennende, utfordrende er noe av det du kan nyte i Little Nightmares II. 

Noen andre som gleder seg til spillet lanseres? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top