År 2012 – noe å være redd for?

Selvsagt er jeg ikke noen dommedagsprofet og vet at før eller siden vil jorden slik vi kjenner den i dag bli oppslukt av solen. Heldigvis er det noen milliarder av år til det, men det som skremmer meg mest er meteornedslag av litt størrelse. Om en stor meteor hadde truffet jorden ville jorden mer eller mindre har kollapset og alt gått til grunne (for en stund). Dessverre er faktisk dette noe som kan skje.

En annen trussel er den globale oppvarmingen og hvilken effekt den vil ha på jorden kontra at jorden også nærmer seg en istid. Profetier sier at i 2012 skal jorden gå under og om det skjer slik man opplever i filmen med samme navn er nok utenkelig, men man vet jo at fra tid til annen skjer det store naturkatastrofer som oss mennesker til å føle oss maktesløse.

Hva med deg – tror du dette er noe som kan skje i virkeligheten eller er det bare en pekepinn på hva vi mennesker kan oppleve i fremtiden? Tror du på dommedagsprofetier? Hva mener du er jordens og menneskenes verste fiende – er det den globale oppvarmingen eller er det andre farer som lurer?

3 kommentarer
  1. Jeg tenker at verden er rett å slett sinnsyk, så syke som vi mennesker er, så mye vi gjør vi ikke burde. Så såklart stopper det et sted, men når gjør jeg meg ingen formening om. Jeg lever livet og tenker minst mulig på slik, for jeg gidder ikke leve i frykt for noe jeg ikke vet om. Tenker ikke på det og nyter det jeg kan nyte isteden.

  2. Jeg mener at vi mennesker er farer i oss selv. Alt vi gjør mot jorda vår, all forurensing og slikt skader naturen. Den globale oppvarmingen er vår egen skyld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg