Menn ser først på puppene!

Så må jeg vel innrømme at jeg er veldig unormal i denne sammenhengen. For det første jeg så på Ann Helen var uten tvil ansiktet. Deretter skal jeg nå innrømme at resten av blikket faller på hennes kropp som om ikke det var noe unormalt, i følge studier.

I et studie utført av forskeren Barnaby J. Dixson fra New Zealand viser nemlig at mennenes blikk faktisk først glir over puppene til jenta. Han har ved ved hjelp av «eye tracking»-teknologien prøvd å se hvilken kroppsdel vi gutta ser først på hos jenter.

Videre fant studiet ut at mennenes blikk først etter puppeglaningen (samt midjen) kryper oppover til ansiktet, hvor det så flakker nedover til underlivet, for så å ende opp ved legger og føtter. Det hele ble fanget opp av mennenes øyebevegelser og gjennom dette kunne da forskeren Barnaby J. Dixson finne ut hvilken kroppsdel vi så på først på jenter. En annen ting forskeren fant ut var at mennene så lengre på brystene enn noen annen kroppsdel.

Hvordan er det med deg? Er du en av gutta som lar blikket gli først over puppene eller er det ansiktet som teller mest? Hva tror dere jenter, ser gutta først på puppa og så resten av deg eller…? Hvor går første blikket hos dere PÅ gutta? Er det underlivet eller rumpa som først oppdages eller er det andre kroppsdeler som frister mest å se på først?

Nedenfor ser dere kaka dama mi lagde til sin far på 60 års dagen og hvor var blikkfanget her?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg