Hello Kitty kake…

Det er mange som faktisk har etterlyst en ny kakeblogg og spesielt om dama mi lagde Hello Kitty kaker. Selvsagt gjør hun det. For vi har en datter som rett og slett forguder Hello kitty, så hva var vel mer naturlig enn å ønske seg en Hello Kitty kake til sion bursdag tidligere i år.

Jeg er mektig imponert over henne med tanke på at hun ikke er konditor og kun lager kaker for artig. Hun er perfeksjonist ned til den minste detalj og bruker lang tid på å få kaken så fin som mulig. Ikke bare er kakene nydelige å se på, de smaker himmelsk. Overtrekket er faktisk marsmallowfondant og smaker veldig godt. I tillegg til kakens innhold så blir dette en utrolig god kombinasjon, tro meg!

Nedenfor ser dere bilder av kaka dama mi lagde. Hva syes dere?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

4 thoughts on “Hello Kitty kake…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top