Konkurranse: Vinn Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition til PC!

Et av de beste spillene jeg har spilt det siste året er Need for Speed: Hot Pursuit og da selvsagt til PC. Spillet har ufattelig fet grafikk, fartsfølelse som kan få den mest hardbarkede fartsfantomet til å sikle og en holdbarhet som får deg til å sitte på timesvis. Spillet fikk meget gode kritikker i media og solgte utrolig godt da det ble lansert 18. november i fjor.

I denne konkurransen kan du faktisk vinne Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition til PC og om du svarer riktig på spørsmålet under, er du med i trekningen av spillet. Så kast deg med og bli med på min nye store konkurranse.

Hva kan du forvente av spillet:

Du får fantastiske hastigheter, takedowns og biljakter der du kjemper mot, unnslipper eller arresterer kompisene dine. Den innovative Need for Speed Autolog gir en helt ny fremgangsmåte for sosiale konkurranser ved å endre hvordan folk spiller sammen, hvordan man kommuniserer og hvordan man spiller spill med hverandre. Via Autolog følger Need for Speed Hot Pursuit dynamisk ytelsene og statistikken din, slik at det blir vennene dine som driver spillopplevelsen. Uansett om du er online eller offline, er det den tilkoblede opplevelsen som ligger i hjertet av Need for Speed Hot Pursuit.

Karriere – For første gang i Need for Speed kan spillerne spille både som politi og skurkene som prøver å komme seg unna politiet. Hot Pursuit kobler sammen et dypt karrierespill for én spiller med en banebrytende spillopplevelse for flere spillere. Om du spiller på nett eller med venner, tar imot utfordringer eller prøver deg på karrierespillet for én spiller, får du belønninger som hjelper deg opp i nivå og låser opp nye biler, våpen og utstyr.

Need For Speed Autolog – I Need for Speed Hot Pursuit er det vennene dine som driver spillopplevelsen. Need for Speed Autolog er et revolusjonerende system som forbinder venner direkte med hverandres spill, og hjelper dem med å sammenlikne og dele opplevelser, bilder og utfordringer. Need for Speed Autolog leverer utfordringer basert på hva vennene dine har gjort, noe som skaper en stor, dynamisk og konkurransepreget opplevelse.

Våpen og utstyr – Øk intensiteten i jakten ved å bruke våpen etter hvert som biljaktene blir mer intense. Du kan stoppe mistenkte med politivåpen, eller komme deg unna med diverse tilgjengelig utstyr, det er alltid en metode for å få overtaket på motstanderen.

Biler – I Hot Pursuit går bilene fra hot til hottere. Opplev verdens mest ettertraktede superbiler i vanvittige hastigheter. Føl hvordan det er å ta råkjørere i politibiler som Lamborghini Reventon eller å lure politiet i en Pagani Zonda Cinque.

Seacrest County – Utforsk en mangfoldig verden som likner på kystområdet i California, her får du ørken, skog, kyst og fjell. Den åpne verdenen i Seacrest County er laget for å gi deg den mest intense biljaktopplevelsen som finnes i et bilspill.Spørsmålet er som følger;

Hvor mange skjermbilder finnes inn på nettsiden til EA på dette spillet?

a) 22

b) 23

c) 24
Når du vet svaret, så send en mail til [email protected] (OBS – NY MAILADRESSE!) og merk mailen med Hot Pursuit!

Mer info om spillet finner du inn på Electronic Arts sin offisielle nettside!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min for EN EKSTRA SJANSE FOR Å VINNE!
Konkurransen avsluttes 18. september!

Lykke til!

Her er er klipp i fra spillet som jeg digger stort!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top