Wildstylez Minecraft Pixelart


 

Er det noen som gang på gang har imponert når det kommer til Minecraft så er det den svenske gruppen Team ProPain. De er helt fantastiske når det kommer til Minecraft og spesielt noe som for tiden er populært, nemlig pixelart. De har den siste tiden brukt sin dyrebare fritid med å lage dette prosjektet som du kan se nedenfor. 
 

Wildstylez Minecraft Pixelart er deres siste prosjekt og jeg kan ikke annet enn å ta av meg hatten for deres “jobb” her. Helt utrolig hvor flinke denne gjengen i Team ProPain er. Nok en gang beviser de at de er mestere på pixelart.
 

Spiller du Minecraft og hva liker du best med Minecraft? Lager du pixelart?
 

dnlQ9juZmkU

#teampropain #wildstyles #minecraft #microsoft #spill #gamer #gaming #game #games #pixelart #youtube

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top