Deep Rock Galactic passerer 2 millioner solgte!

 

Her er et spill som kanskje har gått under radaren din. Har du hørt om spillet Deep Rock Galatic? Det er danske Coffee Stain Publishing og Ghost Ship Games som står bak det. I dag har det kommet for øret at de har nådd en milepæl for deres spill. Med 2 millioner solgte utgaver av Deep Rock Galactic så kan vi ikke annet enn å gratulerer den danske gjengen for godt utført arbeide. 

 

 

Bare over Steam i 2020 hadde spillet i gjennomsnitt 46 300 aktive spillere daglig. Med mer enn 300 000 mennesker som spiller Deep Rock Galactic på Steam hver måned, har brukerbasen nesten tredoblet seg siden 2019. Spillerne har brukt mer enn åtte tusen virkelige år på å drifte Morkite på Hoxxes siden spillets lansering i 2018.

 

 

Deep Rock Galactic er ingenting uten communitiet, og som har vært drivkraften bak spillets suksess. Med over 189.000 aktive medlemmer er DRG Discord-serveren blant de 25 mest aktive spillserverne i verden. Siden lanseringen i 2018 har mer enn 1000 fans bidratt til arbeidet med å oversette Deep Rock Galactic til mer enn 20 språk.

 

 

Søren Lundgaard, administrerende direktør i Ghost Ship Games sa følgende: ”Det er et grunnleggende prinsipp i studioet vårt at det er velfungerende co-op del ikke bare som i sjangeren, men også i måten de er bygget på. Vi har vært åpne med communitiet vårt gjennom hele utviklingsprosessen. Vi er et lite studio, men lojaliteten og lidenskapen som fansen vår har vist, har gjort det mulig for oss å skape noe stort. Deep Rock er veldig mye et spill i utvikling, og vi er glade for å avsløre hva vi har i vente for 2021, med mange av de kommende funksjonene inspirert av communitiet selv! ”

 

 

Albert Säfström, administrerende direktør i Coffee Stain Publishing fortsatte: “Deep Rock Galactic var ganske enkelt da det ble lansert i Early Access i 2018. Siden den gang har det vokst i omfang, ambisjon og kvalitet. Ved å gjøre dette har Ghost Ship bevist hva et dedikert team med en kort iterasjonssyklus som konsekvent lytter til tilbakemeldinger og som igjen sørger for at vi kan pushe ut nytt innhold. Resultatene snakker for seg selv. ”

 

 

Spillet har mottatt gode tilbakemeldinger fra både kritikere og brukere gjennom 2020, og inn i 2021. Totalt sett har spillet siden lanseringen mottatt 97% positive brukeranmeldelser av de 57 406 totalt. Dette har ført Deep Rock Galactic til en posisjonen som Rang # 42 best anmeldte spill på Steam av alle spill gjennom tidene, og # 8 av alle spill utgitt i 2020

 

 

Det sier litt over hvilken popularitet spillet har blant verdens spillere. Deep Rock Galactic er et spill med full fart fremover og hvor det kommer til å bli enda bedre etter hvert som tiden går. Deep Rock Galactic er et samarbeidsspill hvor man må samarbeide om å samle resurser langt under jordens overflate. Her finnes monstre som gjør alt for å hindre deg i gruvedriften skal bli en suksess. Samle sammen resurser og bygg opp karakteren din etter hvert i spillets gang. 

 

 

Synes du dette ser spennende ut? Uansett, spillet er ute nå til PC og Xbox.

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top