Populært på min TikTok-kanal!

 

Nå er det over 14 dager siden sist jeg la opp et aldri så lite innlegg om populære videoer på min TikTok-kanal. Selv synes jeg det er veldig moro å kunne dele mine spillopplevelser i et slikt medie som TikTok. Å spille spill er jo på lik linje som badminton min lidenskapelige hobby. Gaming har helt siden jeg var liten vært en brikke i mitt liv og hvor jeg har fått mange gode opplevelser fremfor ulike skjermer. Gjennom TikTok har jeg nå muligheten å kunne dele disse opplevelsene med en hel verden. Dette har også medført at jeg har fått hudretusener med visninger på mine videoer noe jeg selvsagt setter meget stor pris på. 

 

Ekstra moro er det å se at sin egen video blir viral og sees av hundretusener av mennesker verden rundt. Dette gir selvsagt en stor gnist til å fortsette å presentere videoer av forskjellig slag. Selv om majoriteten på min kanal er gaming, så prøver jeg å presse inn litt andre typer videoer også. Det kan være at jeg legger opp bakevideoer, eller videoer med badminton i fokus eller rett og slett videoer hvor man unboxer diverse spennende stæsj. Uansett, på min kanal skal man oppleve mye gaming noe jeg selvsagt kommer til å fokusere en god del på i tiden fremover. 

 

Har også fått en del spørsmål om jeg vil kjøre live. Det er ikke umulig og plutselig som lyn fra klar himmel så er jeg live på min TikTok-kanal. Nedenfor ser du et lite knippe bilder fra videoer som for tiden er populære på kanalen min. Selv om jeg ennå ikke har all verdens med følgere, så vokser kanalen min støtt og stadig noe jeg er meget takknemlig for. Per dags dato har jeg 2265 følgere og stadig nye tilkommer hver dag. 

 

Har du en kanal på TikTok? Hva liker du best med TikTok?

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg