Team ProPain med pixelart av artisten Molly Sanden!

 

Mine venner i Team ProPain har igjen vært på hugget. Denne svenske gruppen er spesialister på Minecraft med sine mange kreasjoner. Deres mange Minecraft-prosjekter har blitt godt mottatt av medier og tilhengere verden rundt. Akkurat det kan jeg skjønne spesielt etter å ha fått opplevd mange av deres kreasjoner. 

 

Deres siste prosjekt har vært å kaste lys over den svenske artisten Molly Sanden som nå i sommer drar rundt omkring i Sverige på turne. Nedenfor ser du prosjektet i sin helhet. Skal ærlig innrømme å si at jeg ikke har hørt så mye på Molly Sanden. Nå kan det nok hende jeg blir å gjøre det for det var da ikke så ille musikk det her. 

 

Anbefaler deg også å følge Team ProPain og se hva deres neste prosjekt kommer til å bli. 

 

Spiller du Minecraft eller har spilt og har du lagd noe unikt i spillet eller spiller du bare for moro skyld?

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top