Ny eksklusiv konkurranse for reiselystne!

Er det noe jeg elsker så er det konkurranser og i Gamereactor har jeg ansvaret for konkurranser på nettsiden. Jeg prøver å få tak i mange spennende konkurranser og hvor du kan vinne flotte premier om det er spill, film eller diverse elktroniske duppeditter.

I dag la jeg opp en meget spennende konkurranse og er du en av de heldige som blir trukket ut, kan du vinne deg en tur til Vancouver og til utvikleren av det kommende SSX: Deadly Descents som skal lanseres til PS3 og Xbox 360 i løpet av året. Alt er dekket av EA og du trenger kun å tenke på lommepenger. Så hva sier du til følgende;

Nå har du sjansen til å vinne en av de feteste premiene vi noen sinne har hatt her i Gamereactor. Ta sjansen, bli den lykkelige Gamereactor-leseren som får fly til Vancouver sammen med EA for å treffe utvikleren bak det kommende SSX, spill spillet, se hvordan det er å arbeide i spillbransjen samt høre alt om hvordan EA fungerer fra innsiden. Få et skikkelig innblikk i utviklingen ett av de akkurat nå heteste spillene med andre ord. Fly, hotell, mat… alt inngår i premien.

Vinn reise til Vancouver

Er ikke dette en fet premie så vet ikke jeg…

Deltar du i konkuranser på nettet?4 kommentarer

Siste innlegg