Du er den finaste eg veit!

Tenk at du går i lag med me? Du er den finaste eg veit!”

Natt til den 1. mai har jeg og dama mi noe å feire. For natt den 1. mai for 16 år siden ble vi forlovet. Det hele skjedde på Steinkjer hvor vi begge gikk på skole. Jeg gikk på Høyskolen og dama mi gikk på Helse og sosial. Husker kvelden og natten som om det var i går. Det var noe magisk den kvelden. Stemningen var romantisk og ringene fikk en viktig plass i hjertene våre. Vi forlovet oss til hverandre <3

Forlovelsen kom året etter at vi ble sammen og vi følte det var riktig å gjøre det. Selv om det er 16 år siden så føler jeg like mye for dama mi som den gang. Å være glad i noen er noe av det beste som finnes og kan i grunnen ikke beskrives før man har opplevd det selv.

Det er flere som har spurt oss om giftemål, men vi har sagt at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Foreløpig har vi det veldig godt som forlovede og som fungerer helt perfekt for oss. Skal jeg være helt ærlig, så føler jeg en forlovelse er nesten like viktig for å holde sammen som giftemål. Så nå vil jeg sende i vei en stor klem og et varmt kyss til dama mi som fortjener alt det beste hun kan få. Mitt hjerte banker for deg min kjære <3

Med låten “Den finaste eg veit” med Hellbillies så beskriver det mine følelser for dama mi og håper inderlig de er gjensidige.

Måtte det bli mange fine år sammen med deg <3

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Du er den finaste eg veit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top