I begynnelsen sa Gud, la det bli lys…

Mars neste år kommer et spill jeg virkelig gleder meg som et lite barn til. Det ser spennende ut på mange måter og et spill jeg håper vil selge i bøtter og spann. For tiden sliter spillseskapet THQ og med et spill som Metro Last Light som selger godt, kan igjen sørge for at det blir nytt liv i denne kjente spillaktøren med nye midler til å lage mer. 

Brent av skyldfølelse og drevet av håp er det du som sitter på nøkkelen til at jorden skal overleve – det siste lyset i vår mørkeste tid. Dette er beskrivelsen av spillet som for meg kan gi en spennende opplevelse. Spillet kommer til konsoll og PC i løpet av mars. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Hva synes du, ser det bra ut? 
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top