DJ Lionhearts mest spilte låter #5

I denne “bloggserien” vil jeg skrive og presentere låter som jeg som “før i tiden” spilte på diskotek. Dette er låter som opp igjennom årene har betydd mye og som har fått en spesiell plass i mitt musikkhjerte. Her er det låter som jeg den dag i dag liker svært godt og som jeg selvsagt også kan høre på. Å dra rundt om DJ var en tid jeg likte godt. Traff mange spennende mennesker, fikk spille musikk som jeg visste folk likte og som de selvsagt danset etter. Den beste følelsen var å se dansegulvet proppet med folk som svingte seg etter musikken jeg spilte. En herlig tid som jeg aldri vil glemme. 

Om man ikke ble svett av denne låten så var det ingenting som kunne få deg det. Kjapp låt som rakkern og som fikk i gang blodpumpen skikkelig på dansegulvet. Nok en låt som lå leeeeenge på hitlister verden rundt og som selvsagt ble flittig spilt. Gruppa som spilte denne var 2 Unlimited og låten var “No Limit”. Da jeg spilte denne stimet folk seg til dansegulvet og svetteperlene haglet rundt omkring i lokalet. Teksten er i og for seg veldig enkel og tror ikke artistene hadde noen problemer med å lære seg den. En heftig låt er det den dag i dag.

Har du hørt om 2 Unlimited og har du noen minner etter denne låten?  

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top