En aldri så liten preview på HyperX Pulsefire FPS gamingmus


 

Som gamer har jeg spilt med mange forskjellige merker av gamingmuser. Er det en produsent jeg har ventet lenge på skulle komme med en gamingmus så er det nettopp HyperX. Endelig er det på markedet med deres aller første mus og den har fått navnet Pulsefire FPS. Som du sikkert har fått med deg er jeg stor fan av HyperX og jeg deres produkter. Fra før av har jeg nå en XXL musmatte, Alloy gamingtastatur, Revolver S og nå altså Pulsefire FPS. 
 

Jeg har altså nå vært så heldig å få en slik mus og ja, jeg må si at dette har så definitivt vært verdt ventetiden. Om du er ute etter en gamingmus med masse knapper og funksjoner så er kanskje ikke denne HyperX Pulsefire FPS den rette for deg. For knapper er det ikke så mange av bortsett fra de knappene jeg trenger til min spilling. Det enkle er ofte det beste er det noe som heter.
 


 

Ellers er designet helt greit og ligner nok mange andre merker, men når det er skrevet, så ligger den veldig godt i hånden og hvor knappene passer rett inn for meg. Nederst bak ser du en herlig HyperX rød logo og musehjulet er også i rød farge, mens DPI-knappen skifter farge etter hvilken innstilling jeg bruker.
 

Foruten dette er jeg i syvende himmel og spesielt med tanke på hvor god jeg synes Pulsefire FPS er. Å skrolle med musehjulet er nærmeste orgasmisk godt og jeg har full kontroll om jeg spiller eller rett og slett sitter og surfer på nettet. Flere beskrivelser kommer i en omtale om ikke så altfor lenge.
 

I alle fall, om du nå er på utkikk etter en ny gamingmus, så finnes HyperX Pulsefire FPS ute nå og der hvor slikt datautstyr selges.
 

Hvilken gamingmus bruker du?
 


 

#hyperxfamily #hyperxgaming #hyperx #kingston #gamingustyr #gamer #spill #gaming #games #game #gamingmus

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg