Velkommen til NTE Gaming Room på Steinkjermartnan 2024!

 

Tenk, det er ikke til å tro! Snart er det jommen meg klart for en ny martna i Steinkjer. Tiden har gått fort og synes det ikke er lenge siden vi avsluttet tre fantastiske dager med gaming på Steinkjermartnan 2023. En gedigen suksess ble det. Derfor er det kanskje naturlig at vi i år som i fjor…og året før der, satser på gaming på Steinkjermartnan. Selv er jeg beæret å bli spurt om å være en aldri så liten general på gamingfronten på martnan. Er det noe jeg virkelig digger, så er det å arrangere ting og tang. Det å kunne underholde med noe jeg vet veldig mange liker, er noe av det beste som finnes. Da tenker jeg selvsagt på gaming i fokus. Selv om vi enda er i sommermodus, så går tiden veldig fort mot årets store begivenhet på Steinkjer, nemlig Steinkjermartnan som går av stabelen 8. til 10. august. Da må vi selvsagt reklamere litt for denne store begivenheten som nå nærmer seg med stormskritt.

 

 

I dagene 8. til 10. august, blir Steinkjer samfunnshus gjort om til et sted hvor gaming er megafokus. Det beste, dette tilbudet er for alle aldre. Her er alle velkomne for å kunne teste spill på PCer og konsoller, delta i spillkonkurranser, prøve VR, vinne flotte premier i giveaways, høre foredraget Spill er sunt samt masse annet underholdende. Her blir det litt for enhver smak og hvor man kan vinne masse spennende. Det vi vet av tidligere år med gaming på Steinkjermartnan, så slår det an med konkurranser i spill som FIFA/FC24, Mario Kart, Super Smash Bros Brawl ++ Nytt av året er at man vil kunne spille med en Erazer Medion Deputy P50 gaming laptop. Her vil det blant annet bli kjørt konkurranser i diverse pinballspill og kanskje også bilspill. Når det kommer til konkurranser, er det stort sett fantasien som stopper i hvilke spill man kan kjøre konkurranser i. Møt opp og se hva vi vil underholde deg med av spill!

 

 

Nå er det ikke så altfor lenge til Steinkjermartnan sparkes i gang. Datoene du må merke deg først som sist er 8. til 10. august. Da inntar vi med gaming i fokus med god hjelp fra en rekke samarbeidspartnere deriblant Sceneteknikk AS, Steinkjermartnan, Elkjøp, NTE og klubben på Huze Ungdomssenter. Dette kommer til å bli magisk og jeg gleder meg som et lite barn til å formidle mer rundt gamingsatsningen på Steinkjermartnan. Etter hvert kommer også et program fra vår side slik at du ser tidspunkt når ting skjer. Her må det til litt mer planlegging, men vi lover det kommer til å bli god stemning hvor målet er å få taket til å lette. Jeg skal i alle fall gjøre midt for at årets Steinkjermartna med gaming blir en stor suksess slik det ble i fjor. Jeg gleder meg stort og nå håper jeg at du også gjør det. 

 

 

Møt opp på Huze Ungdomssenter (Steinkjer Samfunnshus på Torget) 8. til 10. august og skap stemning med gaming for alle aldre.  Kom og slå av en prat om gaming og dine spillevelser. Her kan du få gode råd om gaming for din familie gjennom mine mange års erfaring med foredraget Spill er sunt. 

 

NTE, Sceneteknikk AS, Elkjøp, Steinkjermartnan, Huze Ungdomssenter, SureFire og Spill er sunt ønsker deg velkommen til Steinkjermartnan med gaming i fokus! 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top