Hva mer kan du vinne på gamingsatsningen til Steinkjermartnan?

 

Nå nærmer det seg virkelig med stormskritt til et av årets store begivenheter på Steinkjer, nemlig martnan. I år som i fjor satses det å gaming. Etter fjorårets store suksess med gaming på martnan, så er har jeg store glede å kunne presentere flere premier som kan vinnes dagene 8. til 10. august på Huze Ungdomssenter.  Blir ikke det bra så vet ikke jeg. Her blir det premier for alle og enhver. I løpet av disse dagene vil vi kjøre ulike spillkonkurranser. Hvilke spill det vil kjøres konkurranser i kommer jeg om ikke lenge tilbake til og da også med en aldri så liten timeplan. 

 

 

Okei, som du kan se av bildene, kan du vinne meget stilige premier og det er Pan Vision som er sponsor av premier denne gangen. Som du kan se er det premier for ung som gammel her. Noe av det beste jeg vet er å arrangere events. Det å se gleden til de som deltar er noe av det beste som finnes. Kan likesom ikke bli bedre enn det. Derfor er det også med stor glede at jeg sammen med NTE, Sceneteknikk AS, Elkjøp, Huze Ungdomssenter, SureFire Gaming og Spill er sunt kan invitere til gaming på Steinkjermartnan. Jeg gleder meg stort til dette og ser frem til å snakke om spill, komme med gode råd samt arrangere spennende spillkonkurranser. 

 

 

Om du vil vite hva som skjer på Steinkjermartnan, så kan du sjekke programmet HER! 

 

Velkommen skal du være til underholdende gamingdager på Steinkjermartnan 2024! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top