Elkjøp vil også være med på moroa! Sponser flere gavekort på 500 kroner!

 

Nå er det ikke mange timene igjen til Steinkjermartnan sparkes i gang. Ryktene sier at martnasgjengen allerede har stengt av flere gater og er i full gang med å sette opp boder for utstillere. Undertegnede kommer med et stor lass med premier samt Nintendo Switch og en gamerPC som skal brukes dagene 8. til 10. august. For på Huze Ungdomssenter har alle som har lyst mulighet til å sette gaming i fokus på NTE Gaming Room. Her blir det satt opp en rekke PCer, konsoller, du kan prøve VR samt delta i spillkonkurranser og giveaways. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å underholde med gaming for andre. Å se gleden til de som kommer er verdt alt på jord. 

 

Som du sikkert har fått med deg, har vi vært så heldige å få mange gode sponsorer med på laget. Her er det snakk om store og små sponsorer hvor man kan vinne alt fra spill, spillutstyr, spillstæsj til alt mulig annet. Med på moroa ønsker også selvsagt Elkjøp Amfi Steinkjer å være med. De sponser masse stæsj pluss gavekort på 500 kroner som kommer til å bli brukt i diverse spillkonkurranser og giveaways. Elkjøp Amfi Steinkjer har alltid vært en stor bidragsyter til gaming på Steinkjer noe jeg er svært glad for.

 

 

 

NTe Gaming Room åpner dørene torsdag kl. 12 og kjører på frem til kl. 18, mens fredagen åpnes dørene kl. 10 og stenges kl. 18, mens på lørdag åpnes dørene kl. 10 og stenger kl. 15. Det vil med andre ord si at vi har tre dager med fullt fokus på gaming noe jeg virkelig gleder meg til. 

 

Nå håper jeg du også kjenner din besøkelsestid og kommer til Huze Ungdomssenter enten for å høre spillforedrag, spille spill, delta i konkurranser og giveaways eller for å prate gaming. Jeg har mange års erfaring med jobb i spillbransjen samt dratt land og strand med foredraget Spill er sunt siden 2010. Vi er her for deg slik at du gjerne kan stille oss spørsmål om gaming. Så skal vi med beste evne svare så godt vi kan. 

 

Velkommen til å skape gamingglede for gaming <3 ditt! 

 

Gamingsatsningen er et samarbeid mellom: Steinkjermartnan, NTE, Sceneteknikk AS, Elkjøp Amfi Steinkjer, SureFire Gaming, Spill er sunt og Huze Ungdomssenter.  

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top