IKKE gjør dette hjemme!

Det er enkelte program på TV-en som fanger min oppmerksomhet og et av de programmene som i den senere tiden har fått meg spikret til skjermen er “IKKE gjør dette hjemme” som sendes på NRK. I dette programmet gjennomføres “stunt” som er ektremt farlige og kan forårsake store skader på både deg og ditt hjem.

De to programlederne gjør også en meget god jobb og passer godt inn programmet. Jeg liker dette programmet svært godt og ser det hver gang det blir sendt på statskanalen.

Hvis du ennå ikke har sett det, så kan du gjøre det ved å klikke på http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/697665/

Har du fått med deg dette programmet og liker du å se på slike programmer hvor grenser hele tiden presses til det ytterste med ting og tang som omgir oss i livet?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top