For en kjekk gjeng!

Som du sikkert har fått med deg så ble det arrangert BondeLAN 2012 fra den 22. til 25. februar. I den forbindelse samlet mange fra den kjente norske multigamerklanen Trønderbataljonen (TB) sine “styrker”. Trønderbataljonen har i mange år gjort seg bemekret på slagmarken og da med spill fra Battlefield-serien. De tar toppet mange ligaer og har flere ganger ligget blant de beste klanene i Norden og Europa. Dette har flere kjente merker fått med seg og blant annet ført til at Qpad sponser denne sympatiske gjengen med klanklær og utstyr. Spillerne på bildet kommer fra alle deler av landet. 

Jeg kan selv stolt si at jeg faktisk er med i Trønderbataljonen og har det siden sommeren 2005. Vi har det fint i Trønderbataljonen og møtes så og si hver kveld på Ventrilo og hvor det spilles Battlefield 3. I kveld skal jeg og gjengen i TB møte en svensk klan som kaller seg for Old Gents og der finner vi blant annet sjefen for Qpad. Fredagskvelden møtes vi og spiller Battlefield 3 sammen. Old Gents har spillere fra både England og Canada. Artig å kunne møtes på denne måten og kunne spille sammen. Blir jo faktisk en sosial greie ut av det.  

Nedenfor kan du se gjengen som møttes på BondeLAN 2012 og hvor mange hadde på seg klanklærne som ble sponset av Qpad i tillegg til gamingutstyret. Bildet ble tatt av Kine Jacobsen som også har en blogg her!

Var det en stilig gjeng? Spiller du i en klan og møtes dere slik vi gjorde i Trønderbataljonen? 


En flott gjeng! 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

2 thoughts on “For en kjekk gjeng!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top