Ouchhh! Hva gjør man ikke for å vinne!

Under årets BondeLAN arrangerte crewet en rekke compoer og konkurranser. Selv var jeg delaktig i et par som ble kjørt fra scenen fredagskvelden. Det ble delt ut mange stilige premier og en av scenekonkurransene hadde fått navnet “Bjelleklang” . Den konkurransen krevde at den “gutten” som deltok hadde en “pung” ehhh, nerver av stål og som tålte et visst trykk. Å delta på denne konkurransen er selvsagt frivillig og man kan når som helst trekke seg. Målet er heller ikke å skade noen og det skjedde heller ikke under denne konkurransen. Faktisk er det verre å sykle for så å falle ned på stangen som gutt en dette noe jeg selv har mang en gang smertelig erfart. Sporty
som gutten var, stilte han opp og fikk prøvd ut både nervene og psyken. Premien var nemlig satt veldig høyt opp og var en Kingston HyperX SSD 120GB. Vi spurte deltakeren mange ganger om han ville være med og det underveis også og noe han selvsagt ville med tanke på premien. 

Videre fikk vi opp tre jenter som hver fikk tre golfballer de skulle kaste på gutten som lå på gulvet med bind for øynene. Det er ikke enkelt å treffe og om gutten hadde vært heldig, så kunne alle ha bommet. Dessverre for han gikk det ikke slik og noen treff under beltestedet ble det.

Denne konkurransen får vel være BondeLANs svar på Jackass eller Dirty Sanchez og hvor man biter tenna sammen og håper på det beste.

For noen år tilbake var jeg selv med i en konkurranse som het “Nutball” og den gikk ut på at man skulle sikte godt under beltestedet og den som ga seg var ute av konkurransen. Jeg klarte å slå ut en deltaker før jeg selv ble slått grundig ut av en med mye større smertegrense enn meg. 

Ville du som gutt ha deltatt på noe slikt? Selv tror jeg faktisk det og spesielt når det har stått om en SSD til høy verdi. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg