Gud bedre så bra dette blir!

 

Kall meg barnslig, men jeg er stor fan av tegnefilmer og animasjonsfilmer. Er det noe jeg ikke kan få nok av så er det nettopp å se slike filmer. Nå tror du vel at jeg sitter alene og ser disse filmene, men nei. Selvsagt må slike filmer sees sammen med familien min, men inn i mellom slår jeg og kjæresten til med å se en animasjonsfilm eller en klassisk tegnefilm.

 

En av favorittfilmene til kjæresten min er den klassiske Løvenes Konge. Vet ikke hvor mange gnager jeg selv har sett den filmen, men det er uhorvelig mange og hver gang koser vi oss når filmen inntas i horisontal stilling. En fantastisk film er det og til sommeren kommer filmen i en helt ny utgave og gjett om vi gleder oss. 17. juli er for lengst lagt inn i kalenderen for da har nemlig Løvenes Konge premiere på norske kinoer. Det er som du sikkert også har tippet The Walt Disney Company som kommer med filmen. 

 

Som dere har sett i bloggen min tidligere har jeg presentert traileren til Løvenes Konge og nå er en ny trailer blitt offentliggjort og jeg er i syvende himmel. For noen effekter, for en stemning. Det er nesten ikke til å tro det er mulig. Skal mer enn gjerne innrømme at frysningene stod i kø når jeg så hvor bra dette ser ut og selv om tegnefilmen har en spesiell plass i hjertet så må jeg si at den nye versjonen nok kommer til å få samme plass. 

 

Gleder du deg til Løvenes Konge og ser du på tegne -og animasjonsfilmer?

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Gud bedre så bra dette blir!

  1. Gleder meg veldig til å se denne! Det kommer til å bli en vanvittig nostalgitrip tilbake til barndommen da originalen var favorittfilmen min. Og jeg er enig med deg i at effektene så utrolig gode ut; man skulle nesten tro at det var ekte film når man ser det, og ikke animasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top