Jeg ble stoppet av politiet, pulsen stiger...

Det er sjelden jeg blir stoppet av lovens lange arm, men i går kveld ble jeg det på tur til mine svigerforeldre. Alle barna var med og vi skulle i vei og hente noen isfiskestenger som sønnen min skulle bruke i i dag på isfiskekonkurranse. Plutselig som lyn i fra klar himmel står to uniformerte personer midt i et kryss og veivet inn biler som kom kjørende, deriblant meg. De lurte på om jeg ville blåse litt og selvsagt nektet jeg ikke på det. For med mitt veldig lite forbruk av alkohol, visste jeg at jeg hadde alt på det rene. Når man mer eller mindre drikker en gang i året, så skulle det søren meg bare mangle. Alkohol og kjøring er uansett bannet i mine øyne og er veldig glad for at politiet kjører slike kontroller. Folk som drikker og kjører burde ha vært puttet inn i buret. Det er min mening.

Uansett om jeg blir stoppet, så skal jeg gjerne innrømme at pulsen stiger litt, selv om man vet at alt er i skjønneste orden.

jeg blåste selvsagt grønt og hadde 0.0 i promille...

Har dere blitt stoppet opp av politiet i det siste og kjenner du at pulsen stiger litt når du opplever det? 
Én kommentar

Vera Lynn

17.03.2013 kl.12:53

Det er lenge siden jeg har blitt stoppet, og måtte blåse nå... Det var faktisk siste gang jeg var på ferie i Danmark. Som du ble det grønt lys, siden jeg ikke blander alkohol og bilkjøring.

Jeg må nok på hånden på hjertet si at pulsen stiger noen hakk når man blir vinket inn, selv om jeg har alt på det tørre :o))

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits