10 ting verdt å vite om Pokémon!

 

Pokémon er populært og det er noe vi alle vet og noe av det du får vite her kommer kanskje ikke som noe sjokk på deg eller hva? Pokémon er en av ​​de mest populære og suksessrike franchiser i verden. Siden begynnelsen av 1996 i Japan fortsetter den å underholde og utvikle seg til den dag i dag på mange forskjellige plattformer. Spesielt ved å introdusere nye lisenskategorier som “moteklær” og tilbehør, sengetøy, smykker, samarbeid med designere, puslespill, teknologiutstyr og ting til hjemmet, viser The Pokémon Company International både interesse og ferdigheter i hvordan man kan nå et bredere publikum. Pokémon har lenge fortjent tittelen som et kulturelt ikon.

 

Her er i alle fall 10 ting som beviser dette om Pokémon:

1. Mer enn 324 millioner videospill har blitt solgt over hele verden noe som gjør Pokémon til en av ​​de mest suksessfulle spillfranchiser noensinne.

2. 25,7 millioner Pokémon Trading Card Game er blitt solgt til 74 land på 11 språk.

3. Mobilsensasjonen Pokémon GO har blitt lastet ned over 850 millioner ganger globalt.

4. Pokémons animerte TV-serie har fulgt Ash, Pikachu og deres venner i mer enn 1.000 episoder som spenner seg over 22 sesonger.

5. Pokémon Company har samarbeidet med Legendary Entertainment og Warner Bros. om den første Live action Pokémon-filmen, Pokémon Detective Pikachu. Filmen har den kjente skuespilleren Ryan Reynolds i hovedrollen og forventes på kino i mai 2019.

6. Pokémon Sword og Pokémon Shield er de neste spilltitler i Pokémon core RPG serien som lanseres til Nintendo Switch i slutten av ​​2019.

7. Pokémon fans fra nesten 50 forskjellige land deltok i 2018 på Pokémon World Championships og hvor de konkurrerer om blant annet penger, trofeer og andre premier.

8. Pokémon World Championship 2019 arrangeres i Washington DC og vil ønske velkommen til tusenvis av Pokémon-fans og verdens førende Pokémon-spillere.

9. Pokémon har en sterk tilstedeværelse på de sosiale medier med nesten 20 millioner tilhengere spredt over Facebook, YouTube, Twitter og Instagram.

10. I 2018 ble Pokémon rangert # 18 på License Global Magazine’s Top 150 Global Licensors.

 

Med andre ord, Pokémon er noe som opptar ufattelig mange rundt omkring i verden og som stadig får nye tilhengere på sin ferd. Det blir spennende å se hva tiden bringer for Pokémon og om det klarer å holde ut i nye generasjoner. 

 

Tror du noe vil klare å danke ut Pokémon og dets popularitet?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top