Jeg gjennomførte brettet i søvne!

Er det noe jeg ikke liker så er det å slite i spill. Spesielt om jeg ikke klarer å finne løsninger med det samme og må bruke flere forsøk på å gjennomføre det “ene” brettet. Dette skjedde forleden i The Settlers 7 som jeg for øyeblikket spiller en del. Selv synes jeg spillet er bra og liker det veldig godt. Det er ikke like bra som klassikerne med The Settlers 1-2-3, men BlueByte har funnet frem til noe av magien i disse spillene.

Jeg har alltid vært en stor fan av serien og har spilt mer eller mindre alt som har blitt lansert. For tre kvelder siden satt jeg som vanlig med The Settlers 7 og så kom jeg til et brett jeg ikke klarte å gjennomføre. For det første var det et brett hvor jeg hadde få ressurser og hvor motstanderen alltid lå først. Faktisk måtte jeg restarte brettet flere ganger og fant ikke frem il den rette oppskriften.

natten etter skjedde det. Jeg drømte faktisk løsningen på hvordan jeg skulle komme meg igjennom brettet. Drømmen sørget for at jeg kom meg igjennom brettet på et lite nødskrik, men jeg klarte det og løftet hendene over hodet mens jeg jublet.

Dette har skjedd flere ganger i løpet av min gamingkarriere. Har jeg slitt i spill, har jeg drømt løsningen som igjen har fått meg videre. Det er artig at hjernen jobber med problemer på den måten.

Har du selv opplevd det samme noen gang?

Nedenfor er et bilde fra The Settlers 7

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Jeg gjennomførte brettet i søvne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top