Leiefilm-bransjen sliter!

I det siste har flere og flere leiefilmsjapper måtte stenge grunnet laber interessere for sine mange leiefilmer. Årsaken er at vi nå kan leie filmene hos våre nettleverandører som Get, altibox, online samt på våre konsoller. Dette gjør at vi enkelt og greit kan trykke på en knapp og vips var filmen leid for en stund.

Husker godt selv da jeg var liten hvor moro det var å komme inn på en stor filmleiekiosk med stort utvalg filmer. Det var som en drøm for meg og i tillegg til å leie filmer kunne kjøpe noko godt til filmen. Spesielt kiosken i Grong var stor og hadde på tusenvis av titler stående. I dag er det langt i mellom utleiere av film selv om at de faktisk har lelefilmer på den lokale Statoil-stasjonen som ligger et par hundre meter herfra.

Hvordan er det med deg? kjøper du nye filmer som lanseres eller leier du de filmene via f.eks. Get, altibox eller for den saks skyld via konsollen? Har du noen gang leid en film fra en kiosk?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Leiefilm-bransjen sliter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top