PC-en ferdig som spillplattform?

Dette spørsmålet er det mange gamere som har spurt seg selv i det siste og spesielt etter den siste bekreftelsen med at det meget etterlengtede Alan Wake IKKE lanseres til PC. Mange PC-eiere har nå sett seg veldig lei seg på Microsoft de mener jobber med en dyp dobbelmoral. Selskapet fremhever PC-en som spillplattform i det ene øyeblikket med deres markedsføring av Live-satsning for PC-spill for så og dolke PC-gamerne i ryggen med ikke å lanseres Alan Wake til PC.

I følge Microsoft passer Alan Wake best til Konsoll hvor det skal spilles på store fete skjermer i stuen og hvor man blant annet kan sitte trygt og godt i en sofa. Det Microsoft glemmer er at stadig flere og flere PC-eiere i dag faktisk sitter i stuen og spiller på det på en 40″ skjerm eller større. En PC-gamer har også funnet ut at det er mye bedre å sitte på en stor skjerm enn en liten 20″ PC-skjerm.

Er det hold i Microsoft sine synspunkter med at Alan Wake passer bedre på konsoll? Selv er jeg en tro PC-spiller og bruker mesteparten av spiletiden min fremfor PC-en og synes det er synd at spill som alan Wake ikke kommer til PC. Selvsagt har jeg lagt merke til at fokuset til spillutviklerne har byttet fra å være PC til konsoll og skjønner godt hvorfor. Det jeg ikke skjønner er f.eks. hva Microsoft tenker på når de ikke slipper Alan Wake til PC i og med at det er deres spill og at de vil at andre spillutviklere skal satse på PC-en som spillplattform med støtte for Games for Windows Live.

Hva er dine meninger – er PC-en død som spillplattform eller er det fortsatt liv laga?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg