En STOR dag for meg og Ann Helen!

Det er mange som har blitt overrasket når jeg forteller at jeg og Ann Helen natt til 1. mai har 15 års forlovelsesdag. For det har vi nemlig og gjett om det er en STOR dag for meg. Jeg er utrolig glad i Ann Helen og kan ikke få sagt det nok. Hun betyr alt for både meg og familien.

Tenk, jeg og Ann Helen har 15 års forlovelses dag om ikke mange timene. Vi har fire nydelige barn, hus, bil, to katter og to ørkenrotter. Vi har det i tillegg fint på Snåsa hvor vi bor i trygge omgivelser og hvor vi har slekten vår samlet noe som gjør det enda bedre å bo nettopp på Snåsa.

Så med det vil jeg gratulere Ann Helen med denne bloggen hvor hun fortjener alt på jord!

Gratulerer Ann Helen og til oss med 15 års forlovelsesdag!

Denne låta betyr enormt mye for oss og som i grunnen er “vår” låt <3

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

6 thoughts on “En STOR dag for meg og Ann Helen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top