Månedsavgift i Call of Duty: Modern Warfare 3?

Da har jeg nettopp lest en artikkel på Gamereactor om at man muligens må begynne å betale en månedlig avgift om du ønsker å spille nedlastbare kart samt andre godbiter. Dette er foreløpig rykter og spillutgiveren Activision har ikke annonsert noe ennå. Om det så blir en realitet så kan det hende du må betale opp til 40 kroner i måneden for å kunne utnytte spillet fult ut.

I det siste har dette ført til at mange har blitt irriterte på Activision og som har fått veldig mye pepper i media på grunn rykter rundt en mulig månedlig betaling i blant annet Call of Duty: Modern Warfare 3. Flere har sagt at de nå ser mer og mer frem til Battlefield 3 på grunn av måten DICE tenker og som også satser mer på PC som spillmaskin enn konsollene for deres kommende spill.

Det blir spennende å se om man må betale for å spill tilleggsbrett i Call of Duty: Modern Warfare 3 eller om det er bare tull og sprøyt, men mye tyder dessverre på at dette kan være reelt.

Hva synes du til slik kynisme blant spillutgivere og deres pengeinntjening? Er det slik at man skal betale for selve tilleggspakkene eller synes du det kan være en god ide å betale månedlige beløp slik at spillet kanskje oppdateres enda kjappere med mer nytt?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

4 thoughts on “Månedsavgift i Call of Duty: Modern Warfare 3?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top