Månedsavgift i Call of Duty: Modern Warfare 3?

Da har jeg nettopp lest en artikkel på Gamereactor om at man muligens må begynne å betale en månedlig avgift om du ønsker å spille nedlastbare kart samt andre godbiter. Dette er foreløpig rykter og spillutgiveren Activision har ikke annonsert noe ennå. Om det så blir en realitet så kan det hende du må betale opp til 40 kroner i måneden for å kunne utnytte spillet fult ut.

I det siste har dette ført til at mange har blitt irriterte på Activision og som har fått veldig mye pepper i media på grunn rykter rundt en mulig månedlig betaling i blant annet Call of Duty: Modern Warfare 3. Flere har sagt at de nå ser mer og mer frem til Battlefield 3 på grunn av måten DICE tenker og som også satser mer på PC som spillmaskin enn konsollene for deres kommende spill.

Det blir spennende å se om man må betale for å spill tilleggsbrett i Call of Duty: Modern Warfare 3 eller om det er bare tull og sprøyt, men mye tyder dessverre på at dette kan være reelt.

Hva synes du til slik kynisme blant spillutgivere og deres pengeinntjening? Er det slik at man skal betale for selve tilleggspakkene eller synes du det kan være en god ide å betale månedlige beløp slik at spillet kanskje oppdateres enda kjappere med mer nytt?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg