Barnespill som anbefales – Min Babydyrepark til PC

Mange drømmer om å være en dyrepasser i en dyrepark og i den siste tiden har det blitt lansert noen spill som gir deg nettopp denne muligheten i alle fall på digitalt vis. Min babydyrepark er et slikt spill som setter deg i skoene som en dyrepasser og ditt hovedmål er å passe, stelle og styre en babydyrepark. Pass på alt i fra små pingvinunger, tigerunger til elefantunger. Gi dyreungene nok med mat, stell og se at parken stadig får mer liv.Jo flere besøkende som kommer, jo flere penger får du inn i pengekassen. Bygg opp babydyreparken, pynt den slik du ønsker og gi dyreungene et fantastisk tilholdssted. Rengjøring er en viktig del av spillet og her må du holde rent i innhengningene. Du kan også fotografere de søte små dyrene og samt at du må kjøpe inn dyrefòr.
For dyrene må jo ha mat og for pengene du får inn fra de besøkende, må du også bruke til innkjøp av fòr.

Styringen er enkel og intuitiv hvor du stort sett bruker musen, mellomromstasten og piltastene. Selv små barn vil kunne styre det hele, men vær obs på at de kanskje trenger litt hjelp til å få utført ting og tang. De eldre barna trenger ikke like mye hjelp og vil kunne takle spillet greit.

Godt er det også at spillet er på norsk noe Pan Vision er flinke til å følge opp. For fortsatt kommer det en del spill som ikke slippes på norsk og disse blir fort vanskelige for de aller minste eller barn under 10 år.

En annen ting jeg vil skryte av er grafikken og detaljene i spillet. Her har utvikleren gjort en god jobb og gir oss veldig troverdige animasjoner av dyrene i parken. Spillet har lang holdbarhet og gir mye god underholdning.

Barna lærer å føle empati og må selv holde styr på hvordan de forskjellige dyrene må passes på. Et godt barnespill som jeg uten tvil vil anbefale alle som er glade i dyr. Med andre ord, et godt kjøp om du er på utkikk etter et lærerikt og underholdende spill for barn.


3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg