Forandring fryder…Da
er det på tide med å forandre bitte litt på utseende på bloggen min og jeg er beæret over at en Gamereactor-ambasadør har lagd en meget stilig header. Han som har lagd headeren til meg heter Kenneth Jensen og er en utrolig flink tegner. Han har flere ganger gjort seg meget godt bemerket for sine tegninger og da er det en ære at han ville lage en ny header til meg.

Her er noen av tegningene han har lagd og flere tidsskrifter/TV-kanaler har faktisk brukt noen av tegningene hans noe jeg skjønner svært godt;

Meltdown

Sight of your life

Closer

River of dreams

Master Chief

 

Som du kan se av tegningen er Kenneth veldig interessert i verdensrommet og det er han ikke alene om. Selv synes jeg verdensrommet og universet er meget spennende.

Her er noen flere tegninger han har lagd!

Hva synes du? Er ikke Kenneth flink? Hvilke av disse bildene likte du best?

1 kommentar
  1. Knallfine, alle sammen. Og når vi tenker på verdensrommet….lillebror i huset har en forkjælighet for det samme tema….i tillegg til at han spiller dårlige spill på nettet (drittspill, spør du meg), -finnes der noe spill å oppdrive som har verdensrommet som “base”? Har prøvd å leita litt på nettsider hos astronomforeninger, etc., men uten stort hell.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg