Er du våryr?

Kvinner er faktisk mer våryre enn det menn er. Dette kommer frem i en ny norsk forskningsrapport utført av Arne Holte ved Nasjonalt folkehelseinstitutt. Her viser deg seg at kvinner faktisk er mer sprelske når det kommer til våren og sommeren. Det viser seg også at kvinnene er mer betatt av omgivelsene og kulturen hvor de lettere blir påvirket. Dette gjenspeiler seg i det at kvinner er mer våryre. Hva vil det si å være våryr? Jo, det vil si at man blir mer seskuelt interessert når våren er her. Desember måned er den verste måneden hvor det da også er mørkest og den måneden hvor man kanskje vasker mest for å gjøre klart til jul. Mer stress er det også i desember i forhold til vårmånedene vi nå er inne i. 

Mennene derimot er stort sett “våryre” hele året og blir ikke så lett påvirket av omgivelsene og mijøet som kvinnene blir. Det kommer også frem at kvinnenes testoseronproduksjon faktisk øker med lyset, mens mennenes testoseron stort sett er stabil. Så til dere kvinner, om dere føler dere våryr, så vet dere hvorfor.

Synes du dette høres fornuftig ut eller finnes det deler av forskningen som i grunnen ikke henger på grep?

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Er du våryr?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top