Hva vil du gjøre med livet ditt? Jeg vil rocke!

2. juni i Trondheim burde jeg ha stått og headbanget i vei. For da skal nemlig en av mine barndomsband spille, nemlig Twisted Sister. Dette er en gruppe som jeg ble utrolig stor fan av og spesielt en låt som virkelig fikk meg hekta og det var “We’re Not Gonna Take It”. Låten ble flittig spilt på rommet mitt og det med høy lyd mens. Det er nesten fristende å si at slik god musikk lages ikke lengre i dag, men det er vel å ta i litt. Den 2. juni er det altså klart for Twisted Sister i Trondheim og jeg regner med det kommer til å bli masse liv der og mye headbanging. Å like all slags musikk, gjør at musikklivet mitt blir veldig variert. 

Har du hørt om Twisted Sister? Skal du på konsert med i Trondheim hvor blant annet TNT dukker opp? Hva synes du om låta?

1 kommentar
  1. Selvfølgelig har jeg hørt om Twisted Sister, mye på grunn av akkurat den låta. Den er fresh!
   Sv: Så koselig at du liker bloggen min. Bra Sverige vant da, nesten ingen av mine favoritter var i toppen bortsett fra Loreen sin sang. Skjønner ikke hvorfor Albania fikk så mange stemmer, hun stod bare der å skreik. Men men, sånn er ESC! Kos deg videre i pinsen du og!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg