Hva vil du gjøre med livet ditt? Jeg vil rocke!

2. juni i Trondheim burde jeg ha stått og headbanget i vei. For da skal nemlig en av mine barndomsband spille, nemlig Twisted Sister. Dette er en gruppe som jeg ble utrolig stor fan av og spesielt en låt som virkelig fikk meg hekta og det var “We’re Not Gonna Take It”. Låten ble flittig spilt på rommet mitt og det med høy lyd mens. Det er nesten fristende å si at slik god musikk lages ikke lengre i dag, men det er vel å ta i litt. Den 2. juni er det altså klart for Twisted Sister i Trondheim og jeg regner med det kommer til å bli masse liv der og mye headbanging. Å like all slags musikk, gjør at musikklivet mitt blir veldig variert. 

Har du hørt om Twisted Sister? Skal du på konsert med i Trondheim hvor blant annet TNT dukker opp? Hva synes du om låta?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

One thought on “Hva vil du gjøre med livet ditt? Jeg vil rocke!

  1. Selvfølgelig har jeg hørt om Twisted Sister, mye på grunn av akkurat den låta. Den er fresh!
    Sv: Så koselig at du liker bloggen min. Bra Sverige vant da, nesten ingen av mine favoritter var i toppen bortsett fra Loreen sin sang. Skjønner ikke hvorfor Albania fikk så mange stemmer, hun stod bare der å skreik. Men men, sånn er ESC! Kos deg videre i pinsen du og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top