Har jeg noen gang fortalt deg definisjonen på galskap?

Nei, det har jeg ikke gjort og vil nok ikke i denne bloggen gjøre det heller, men i en av frasene i det kommende Far Cry 3 så får vi høre “Did I ever tell you the definition of insanity”

Som dere sikkert for lengst har fått med dere, så gleder jeg meg noe sinnssykt til Far Cry 3 slippes og 29. november skjer det. Skal jeg være helt ærlig så lukter jeg et skikkelig julespill her og et spill som jeg kommer til å gjennomføre om jeg så må svelge ribba hel og drikke det julebrusen på styrten. Spillet skal spilles, koste hva det koste vil!

Sist fredag var en kjempesnill postmann innom med en liten pakke til meg og i pakken var en dødsstilig t-skjorte. Den har allerede fått mye oppmerksomhet og har fått mange spørsmål over hvilket spill denne t-skjorten er tatt fra. Når jeg sier Far Cry 3, så nikker de fleste på hodet. De eldre synes skjorten ser makaber ut, men andre ler når jeg går i rundt med den. I går var jeg på høsten første fotballtrening og jeg fikk mange blikk på skjorten mens jeg løp og sparket ball.

nedenfor ser dere et par bilder med meg og skjorten. Nedenfor bildene ser dere et filmklipp hvor denne frasen dukker opp.

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Hva synes dere? Makaber eller stilig?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg