Slik spiller du New Super Mario Bros U!

Et av de spillene jeg gleder meg mest til når det kommer til Wii U lanseringen i november, er og blir New Super Mario Bros U. Jeg og barna mine elsker New Super Mario og har spilt alle spillene som har kommet ut. Selvsagt blir jeg slått av barna som er mye bedre, men uansett så råkoser jeg meg av å spille sammen med dem. Spesielt når man kan spille opp til fire personer samtidig. Det er artig det. New Super Mario Bros U er også et spill jeg selvsagt anbefaler på mine spillforedrag “Spill er sunt” og håper å kunne ta med meg Wii U sammen med min Gaems koffert slik at de som kommer på foredraget får se hvordan det hele ser ut og hvor god konsollen er når den tid kommer. 

En av de tingene jeg gleder meg mest til er den nye kontrolleren til Wii U. I dette klippet kan du se hvordan spillet styres via den nye paden. 

Gleder du deg til Wii U og ville du ha kommet på mitt spillforedrag der du bor? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top