Mars måneds beste spillopplevelser!

Det er tre spill som skiller seg ut denne måneden og to av disse spillene har jeg ventet lenge på. For de av dere som har fulgt med på bloggen min, så har jeg skrevet en del blogger om blant annet Simcity og sist men ikke minst Bioshock Infinite. Begge spillene har blitt hypet en god del og selvsagt god grunn til det også. Det siste spillet kom som en stor overraskelse på meg og hvor Lara Croft har fanget meg inn i sitt utforskende nett. Tomb Raider tok meg med storm.SimCity:

Førstnevnte spill er utrolig bra og lar meg bygge store metropoler og være en dedikert ordfører i min egen by. Grafikken er helt rå og sørger for at du nå kan zoome deg helt ned til bakkenivå og nærmest se ansiktsutrykkene på dine innbyggere. I tillegg finnes det animasjoner i så og si alle bygninger noe som gjør at byen din kommer til liv. Du må også følge med på hvordan det går med budsjettene dine, for om du bygger og bygger etter dine innbyggers ønsker, kan det fort hende du går bankerott. Pass på budsjettene og bygg fornuftig er mitt råd her. Dessverre opplevde vi en del serverproblemer med spillet i starten og her kunne Maxis med EA vært litt forutseende. For begge selskaper fikk jo en pekepinn på hvor mange som hadde forhåndsbestilt spillet og da å legge sammen de som kjøper spillet i butikk, ville de ha funnet ut hvor mye press det ville bli på serverne. Foruten dette, så er SimCity et spill jeg vil anbefale og som jeg liker svært godt. 
Tomb Raider:
 

Lara Croft is on fire! Gud, for et spill. Nesten så jeg må tilbe Lara, for hun er som en gud hvor hun kjemper mot fiender som gjør alt for å få kål på henne. Utrolig mye hun får gjennomgå. Blodige hender, massevis av sår og kuttskader må Lara komme seg gjennom hindringer som den sterkeste ville ha gitt opp. En ekspedisjon går galt og båten hun og en gjeng eventyrlystne er med, forliser. Hun våkner opp helt alene og totalt uventende over hva hun har foran seg. Spillet består av masse klatring, slenge seg fra en fjellhylle til en annen, mens det eksploderer massivt bak henne. I perioder tenker du, hvor my tåler denne “spinkle” jenta, for hun har ikke fete muskler og ser ikke ut som om hun har vært ute en storm før, men Lara overrasker stadig med sine akrobatiske krumspring. Historien i spillet er altoppslukende og stemningen upåklaglig god. Et av årets beste spill hittil og som jeg uten tvil vil anbefale deg.
Bioshock Infinite:

Som om ikke Tomb Raider var et meget godt spill, så kommer Bioshock Infinite og sjokker meg stort. For et spill, for en stemning. Et av de beste spillene hittil i år. Bare den første halvtimen fikk meg nærmest til å gråte. Irrational Games har lagd et spill som rett og slett er unikt og om jeg skulle ha satt en karakter på det, ville det glatt ha fått terningkast 6. Ingen spill er for øyeblikket like godt som dette og som har så mange muligheter. Rett og slett et mesterverk av et spill. Løp og kjøp er mitt råd her!

Dette er de tre spillene jeg har spilt i mars måned og som har underholdt meg på sitt beste. Klassikerspill til de grader og som jeg selvsagt vil anbefale dere som ennå ikke har kjøpt spillene. Nå er jeg veldig spent på hva april vil gi meg av spillglede og denne måneden kommer det flere store spill som jeg ser frem til -> Dead Island: Riptide, LEGO City: Undercover – The Chace begins og sist men ikke minst Injustice: Gods among us. Selv om det ikke er store spill som i mars, så er det spill som jeg tror vil underholde oss godt.

Hvilke spill underholdte deg i mars og hvilke spill gleder du deg til i april?    

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

2 thoughts on “Mars måneds beste spillopplevelser!

  1. Glenn: Det ser spennende ut det ja og spesielt med at det ikke er Rocksteady som står bak. Regner med de jobber med spill til den neste generasjonen konsoller 😛

    Andre spill du ser frem til da 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top