Himmel og hav – 5 dager igjen!

Skal være ærlig å si at jeg begynner å bli litt stresset nå. Selv om det skal mye til for å få meg stresset, så begynner jeg å kjenne at det er noe på gang. Om fem dager er det nemlig konfirmasjon her i huset. Datteren min blir søren meg konfirmert. Det er ikke til å tro hvor fort årene har gått. Husker godt hvordan hun var som baby og det føles ut som om det var i går. Nå trer hun snart inn i voksnes rekker. Ikke til å tro. Årene går så altfor fort og man sliter med å nyte tiden slik man gjorde før, da man var yngre. Nå er ikke en uke lengre en uke og plutselig før man vet ordet av det er det man selv som sitter på et gamlehjem og ser i taket…

Skal også innrømme at jeg gleder meg til konfirmasjonen. Både med tanke på den store dagen og med tanke på hvor mye jeg vet datteren min gleder seg. Hun tenker selvsagt på gaver, samt å få truffet mange kjente og kjære. 

Om fem dager er den store dagen, men før den tid er det masse som må gjøres og være klart. Så en kan ikke henge med nebbet og tro at ting går av seg selv. Bare å henge i. 

Husker du hvordan det var å bli konfirmert? Har du vært i konfirmasjon i år? 


Her er et bilde fra påsken med konfirmanten til høyre, bestevenninnen til venstre og min yngste datter bak. 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top