Min herlige fornøyelsespark!

Jeg elsker herlige attraktive fornøyelsesparker hvor den ene karusellen etter den andre sørger for kraftig magasug, latter og en fryd for kropp og sjel. Jeg elsker alt av berg og dalbaner og kan ikke få nok av disse herlighetene. Sikker på om jeg hadde hatt sjansen, ville jeg ha bodd i berg og dalbane og kjørt runde på runde. Ikke noe er mer herlig enn det. Dessverre finnes det få slike godbiter her jeg bor og vi fra Snåsa må dra vel og langt for å finne de tøffeste berg og dalbanene. For mine innbyggere i SimCity, blir det noe annet. For i flere av mine byer har jeg nå bygd opp fornøyelsesparker og hvor mine innbyggere kan kose seg godt. Fornøyelsesparkene gir klingende mynt i kassa og sørger for å tiltrekke seg masse turister inn til byen min. Kan ikke bli bedre enn det.

om du ennå ikke har kjøpt deg tillegget til SimCity med fornøyelsesparken, så kan du det nå. Koster 79 kroner på Origin.

Det er kun et skjær i sjøen for fornøyelsesparkene og det er at de tar så innmari stor plass. Områdene i SimCity er så små at du ikke har plass til all verden. Så mitt ønske til Maxis er nå større områder å bygge på slik at jeg kan kunne kose meg med flere lekre bygninger og severdigheter.

Via foredraget mitt “Spill er sunt” anbefaler jeg SimCity.

Les mer om SimCity på Gamereactor.no

Her er et klipp over hva som kommer med i denne fornøyelsesparken. Ser det bra ut og er det noe du ville hatt i byen din?

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg