Blodsugende dritt!

er sommeren her! Vi kan glede oss over mange varme dager hvor vi kan slikke sol, bade og få en gyllen brunfarge på våre kritthvite kropper. Tiden er vidundelig og gjett om at den skal nytes. Dessverre finnes det noen som prøver på best mulig å ødelegge denne idyllen og det er myggen og sist men ikke minst kleggen. Begge disse insektene er innpåslitne blodsugere. Vet ikke hvor mange ganger jeg har gått på myggjakt i rom hvor man skal sove. Gud, som jeg hater det. Du hører surringen, men kan søren meg ikke se krypdyret. I slike tilfeller er det nesten så man river av seg håret i ren frustrasjon.

For et par dager siden leste jeg i en artikkel om at myggen gikk etter de kåte først. Så da vet jeg hva jeg skal sørge for og det er polstre alt av vinduer, dører med mer under visse perioder av sommeren. Ikke faen skal myggen få stikke meg først. Nei, da gjelder holde seg til man er trygg slik myggen ikke får tilgang på en.

Vet ikke hvor mange mygg jeg har klappet ihjel allerede, men det er mange og flere kommer det garantert å bli, dessverre. Slik er nå sommeren her jeg bor og lite man kan gjøre med det…

Er det mye mygg der du bor og gjør dere noe for å unngå å bli stukket av blodsugeren? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg